Strategie Random Runner

strategie random runner

Random Runner is een gokkast die bij de meeste spelers stiekem wel tot de verbeelding spreekt. Het spelletje is namelijk een echte klassieke gokkast. De fruitautomaat stond vroeger zelfs gewoon in het café om de hoek. Bij de meeste cafetaria’s kon je ook met gemak een gokje wagen. Tot in 1996 het spel verboden werd. Er zouden spelers verslaafd raken en daarom wilde de regering de machines weghebben. Met de komst van het internet heeft het spel een tweede leven gekregen. Het spelletje is er echt één voor liefhebbers van klassieke fruitautomaten. De symbolen zoals de ster, kersen en lucky 7 komen er allemaal op voor. Meer kans op winst hebben? Speel dan eens Random Runner met een strategie!

Random Runner behoort tot de grillige gokkasten

fruitautomaat

Random Runner is niet één van de meest eenvoudige slots om voor echt geld een gokje te wagen. Het spelletje staat bekend als grillig. Dit wil zeggen dat het stiekem alle kanten op kan gaan. Je kan een paar rondes winnen of juist zwaar verliezen. Aan de andere kant zijn er ook spelers die helemaal gek op het spelletje zijn. Ze wonnen namelijk honderden euro’s met een inzet van slechts een paar euro. Je vraagt je nu vast af wat hun geheim is. Vooral als je de grillige kant van de gokkast ontdekt hebt. Gelukkig hebben wij een strategie Random Runner waar je eventueel gebruik van kan maken. Het is geen garantie op succes, maar wel een kans om je winkansen te verhogen op deze gokkast.

Bestaat er een Random Runner Hack?

In de loop der jaren zijn er heel wat legendes de wereld rondgegaan over dit spelletje. Sommige beweren zelfs dat er een Random Runner hack bestaat. Je zou deze hack kunnen gebruiken om het spel echt volledig te kraken. Met een bepaalde combinatie aan knoppen indrukken win je elke spin. Dit is natuurlijk één grote onzin! Als je in een veilig online casino speelt worden spellen gecontroleerd op bugs en hacks. Dit is simpelweg niet toegestaan. Elke speler heeft evenveel kansen om te winnen en met een RTP worden het aantal winnaars vooraf bepaalt. Kortom er bestaat geen hack.

We zullen je ook niet adviseren om het bij een onveilige website te proberen. Mocht het al werken, dan zie je geld in ieder geval nooit meer terug. De onveilige website staan er tenslotte om bekend dat ze nooit uitbetalen. Of dat ze je creditcard leegplunderen. Kortom neem dit risico niet en speel het spelletje gewoon eerlijk met een Random Runner strategie.

Zorg voor voldoende budget

De eerste tip die we je geven bij dit spelletje is zorg voor voldoende budget. We zeiden het al eerder dat deze gokkast vrij grillig is. Dit betekent dat je soms wel tien rondes achter elkaar verliest. Om vervolgens tien tot twintig rondes achter elkaar te winnen. Het is vooral belangrijk dat je de lastige rondes weet te overleven. Een balans qua inzet is hierbij ontzettend belangrijk. Door te zorgen voor voldoende budget kan je het voor elkaar krijgen om flink wat geld te winnen. Pak het slim aan door bijvoorbeeld een welkomstbonus te scoren aan het begin. Ga uiteraard wel alleen gokken met geld dat je echt kan missen. Het kan zelfs met een goede strategie misgaan en je kan al je geld kwijtraken aan Random Runner. Door voorbereid te zijn met voldoende budget kan je voorkomen dat je failliet gaat.

budget

Verdeel je budget over meerdere rondes

Een andere tip is het goed verdelen van je budget. Stel je hebt €100,- tot je beschikking. Dit is een mooi bedrag om in te zetten op Random Runner. Maar ga nu niet € 10 per ronde inzetten. We kunnen je garanderen dat het grillige karakter van de gokkast je terug gaat pakken. Kortom dit ga je verliezen. Wij hebben gelukkig een strategie die je kan gebruiken om je budget goed te verdelen. De tip die wij eigenlijk altijd geven is om maximaal 1 tot 5% van je totale budget per ronde uit te geven. Bij een gokkast met een budget van € 100 ga je dus maximaal 5 euro per spin uitgeven. Het slimste is om gewoon met 1 euro te spelen. Je weet dan dat je het 100 spins uithoudt. Dit kan voldoende zijn om de winnende rondes mee te pakken en hoge bedragen te winnen.

De gokkast heeft een hoog RTP percentage

Eigenlijk is de enige echte strategie die werkt gewoon spelen. De gokkast is misschien grillig, maar heeft wel een hoog RTP percentage. Het uitbetalingspercentage is 98%. Dit betekent dat slechts 2% van de spelers echt verliest. Door gewoon vol te blijven houden en je budget goed te verdelen komt de winst vanzelf wel binnen. Je kan hierop rekenen dankzij een hoog RTP percentage. Dit zie je niet bij elke gokkast en daarom is dit spel zo populair. Uiteindelijk zal dit de doorslag geven om echt te winnen met de gokkast.

Speel de twinspin modus

twinspin modus

Mocht je het budget ervoor hebben, dan geven wij graag als advies om in de twinspin modus te gaan spelen. In deze modus kan je eigenlijk met twee gokkasten tegelijk spelen. Hou er alleen wel rekening mee dat je dan dus ook twee keer tegelijk moet gaan inzetten. Je kan dus niet meer wegkomen met een inzet van € 0,20 per spin, maar je moet minimaal € 0,40 per spin gaan inzetten. Je verhoogt dan wel flink je winkansen en je kan twee keer zoveel geld winnen. Als je met onze strategie € 1 per spin mag besteden, dan kan je zelfs € 0,50 per kast inzetten en zo een mooie winst pakken als de winnende combinatie op je scherm valt.

Ga eens oefenen in de gratis modus

Ben je benieuwd of de Random Runner meer is dan alleen nostalgie? De enige manier om er echt achter te komen is door het spelletje te spelen. Wij hebben een uitgebreide gratis versie van het spel online staan. Je kan hier meteen onze tips in de praktijk uitproberen. Weet je er een leuk fictief bedrag mee te winnen? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen op de geld modus. Wie weet lukt het je ook wel met je eigen budget!

€250 + 100 FS